БАПЗГ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИТЕ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ЗА ТЕХНИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК

По повод професионалния празник на лекарите по дентална медицина, който по традиция се отбелязва на 11-и април, председателят на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи г-жа Милка Василева изпрати поздравителен адрес до председателя на УС на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков.

В поздравлението се казва: „Уважаеми д-р Шарков, Скъпи лекари по дентална медицина, приемете най-искрени поздравления и благопожелания от мое име и от името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи по случай Вашия професионален празник, който се отбелязва в Деня на свещеномъченик Антипа – епископ Пергамски по календара на Българската православна църква. Нека светецът, който приживе е преминал през много мъчения, страдания и болка, продължава да Ви закриля!

В поздравителния адрес се изтъква, че в условията на трета пандемична вълна, българските зъболекари продължават да изпълняват с висока отговорност своята благородна мисия като лекуват в спешен и планов порядък всички, които имат необходимост от дентална помощ и лечение. Те продължават да надграждат своите знания и умения, за да могат да предоставят висококвалифицирани дентални дейности на европейско и световно ниво.

Поздравлението към лекарите по дентална медицина завършва с думите: „Благодарим Ви за всеотдайността и отговорността, които демонстрирате всеки ден! Бъдете здрави и удовлетворени в личен и  професионален план! Продължавайте да получавате заслужено признание за Вашите благородни усилия! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 

 

Поздравителния адрес можете да видите ТУК