БАБА МАРТА ЗАКИЧИ С МАРТЕНИЦИ СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ ВЪВ ФИЛИАЛ-ШУМЕН НА МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ – ВАРНА

На 1-ви март Баба Марта изненада приятно преподавателите, студентите и служителите от Филиал Шумен на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“. Тя закичи мартенички на всички като им пожела да са здрави, бели, румени и засмени!
В ролята на Баба Марта влезе главен асистент Радостина Жечева. Директорът на Филиал Шумен проф. Соня Тончева закачи мартенички на бъдещи акушерки и медицински сестри.

Тази година за първи път Филиал Шумен обяви предварителна кандидатстудентска кампания за специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“ за учебната 2021-2022 година. Кандидатите трябва да подадат документите си онлайн в периода 29 март – 7 април 2021 г. Предварителният изпитен тест по биология ще се проведе на 17 април 2021 г.

Документи за участие в предварителните изпити и документи за кандидатстване ще се приемат само онлайн на адрес: https://kskinfo.mu-varna.bg/card

Кандидат-студенти, положили успешно предварителните конкурсни изпити, но неподали документи за кандидатстване в регламентирания срок, няма да участват в класирането, предупреждават от учебното заведение.