РК НА БАПЗГ – ВАРНА ПОЗДРАВИ ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ОТ ФОЗ НА МУ-ВАРНА ЗА ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Председателят на Регионална колегия на БАПЗГ – Варна г-жа Райна Бояджиева поздрави преподавателите от Факултета по обществено здраве в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна по повод Деня на народните будители. Поздравлението е адресирано до декана на ФОЗ на МУ-Варна

проф. Антония Димова, д.м. В него се казва: „ Уважаема проф. Димова, от името на Управителния съвет на Регионална колегия на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи във Варна и лично от мое име Ви поздравявам по случай Деня на народните будители.

Ден, в който отново и отново изразяваме уважение към съвременниците ни, които продължават и днес да пренасят духа, силата и любородието на нашите предци напред.

Ден за благодарност към Вас, тези които отдавате труда си на каузата да ни учите – че трябва да умеем да крачим с времето, че само ако сме богати с дух и знания, не ще останем бедни, че пътят на личностното ни израстване не съвпада с пътя на нихилизма, а с този на националното ни самочувствие, че добруването трябва заедно да съградим – с мъдрост и любов, с просвета и духовност, с уроците на миналото и с вяра в бъдещето.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ДУХ,

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ!“

 

Поздравителния адрес от РК на БАПЗГ – Варна можете да видите ТУК