ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА УС НА БАПЗГ ПОЗДРАВИ НОВИЯ РЪКОВОДЕН ЕКИП НА БЛС

Председателят на УС на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи г-жа Милка Василева изпрати днес, 20 септември 2021 г., поздравителен адрес до новоизбрания председател на УС на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров и новия ръководен екип на съсловната организация.

В поздравлението се казва: „От името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи  и лично от мое име Ви поднасям нашите най-искрени поздравления и благопожелания по повод преизбирането Ви за председател на УС на Българския лекарски съюз и съставянето на нов Управителен съвет на съсловната организация.

Благодаря Ви за дългогодишното ползотворно сътрудничество между нашите две организации, което вярвам, че ще продължи и в бъдеще! Убедени сме, че с общи усилия, с подкрепата на институциите, ръководствата на лечебните заведения и обществото, ще успеем да се справим с всички трудности и предизвикателства, пред които продължава да ни поставя COVID пандемията!

Пожелавам на Вас, на новия екип на УС на БЛС и на всички лекари в България здраве, кураж и много успехи в личен и професионален план!“

 

Поздравителния адрес на БАПЗГ можете да видите ТУК