Председателят на УС на БАПЗГ към помощник-фармацевтите: ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ СВОЯТА СВЕТЛА МИСИЯ С ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ВСЕОТДАЙНОСТ И ОТГОВОРНОСТ

На 4 и 5 юни 2022 г. в Пловдив се проведе Втората конференция на Българската асоциация на помощник-фармацевтите. На форума бяха представени интересни презентации и лекции, свързани с историята, обучението и новостите в практиката на помощник-фармацевтите. Бяха връчени и отличия на най-добрите.

Председателят на УС на БАПЗГ г-жа Милка Василева изпрати поздравителен адрес до председателя на УС на Българската асоциация на помощник-фармацевтите г-жа Лиляна Петрова, в който се казва: “Уважаема г-жо Петрова, уважаеми помощник -фармацевти, от името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и лично от мое име Ви поздравявам с провеждането на Втората конференция на Българската асоциация на помощник-фармацевтите! Вие, българските помощник-фармацевти, рамо до рамо с магистър- фармацевтите, продължавате да изпълнявате своята светла мисия с висок професионализъм, всеотдайност и отговорност. С помощта на Вашата съсловна организация непрекъснато надграждате знанията си в името на обществения интерес. Този форум също ще Ви даде добри възможности за получаване на нова професионална информация, обмяна на  полезен опит и хубави емоции. Повод за усмивки са и наградите, подготвени за най-добрите от Вас!

Пожелавам на всички да бъдете здрави, да се чувствате удовлетворени от работата си, да имате много  поводи за радост!

Скъпи помощник-фармацевти, ползотворна работа и незабравими моменти по време на двудневния форум!”                     

Поздравителния адрес на БАПЗГ можете да видите ТУК