ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА УС НА БАПЗГ Г-ЖА МИЛКА ВАСИЛЕВА ПОЗДРАВИ ИНЖ. ДИМИТЪР МАНОЛОВ ВЪВ ВРЪЗКА С 30-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА КТ “ПОДКРЕПА”

Председателят на Управителния съвет на БАПЗГ г-жа Милка Василева изпрати поздравителен адрес до президента на КТ “Подкрепа” инж. Димитър Манолов във връзка с 30-годишния юбилей от създаването на Конфедерацията. В поздравлението се казва: “От името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и лично от мое име бих искала да Ви поздравя с 30-ата годишнина от създаването  на Конфедерацията на труда “Подкрепа”. През изминалите три десетилетия ръководството на Конфедерацията и нейните структури в страната участваха активно за гарантирането на по-добри условия на труд, социална и правна защита, адекватно заплащане на специалистите от различни браншове в България.”

Милка Василева изтъква добрия диалог и сътрудничество между БАПЗГ с Медицинска федерация към КТ “Подкрепа” и изразява увереност, че съвместните усилия за по-добри условия на труд и по-високи заплати за професионалистите по здравни грижи ще продължат и в бъдеще.

Целия текст на поздравителния адрес можете да видите ТУК