ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА УС НА БАПЗГ Г-ЖА МИЛКА ВАСИЛЕВА ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТИ И УЧЕБНИ ЗВЕНА ПО СЛУЧАЙ НАЧАЛОТО НА НОВАТА АКАДЕМИЧНА ГОДИНА

 

Председателят на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи г-жа Милка Василева изпрати поздравителен адрес до ректорите на медицински университети и университети, които подготвят професионалисти по здравни грижи, деканите на факултети по обществено здраве и факултети по обществено здраве и здравни грижи, директорите на филиали на МУ и медицински колежи по повод откриването на новата академична година. 

В поздравлението се казва:

УВАЖАЕМИ РЕКТОРИ,

УВАЖАЕМИ ДЕКАНИ,

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,

УВАЖАЕМИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА КАТЕДРИ,

СКЪПИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, СТУДЕНТИ И ГОСТИ,

Позволете ми да Ви поднеса, от името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и лично от мое име, нашите топли поздрави и сърдечни пожелания за здраве, ползотворна работа и бъдещи успехи! Започва академичната 2018/2019 година, през която Вашите възпитаници ще добият нови знания и умения, а първокурсниците – ще положат основата на своето професионално бъдеще.

Българската здравеопазна система има нужда от млади лекари и специалисти по здравни грижи, които да влеят своите живителни сили в нея. И ние вярваме, че повечето от Вас, скъпи студенти, ще изберат да се развиват в избраната професия в родината си. Надяваме се, че тези, които потърсят реализация в чужбина, след време да се върнат тук, за да приложат наученото зад граница.”

В поздравителния адрес се изтъква високият професионализъм и всеотдайност на преподавателите и необходимостта от висока мотивация на студентите, които да получат максимално добра подготовка за бъдещите си професионални задължения.

Поздравлението завършва с думите:

“Бъдещи професионалисти по здравни грижи бих искала да знаете, че можете да разчитате на БАПЗГ като съсловна организация. Ние предлагаме богата палитра от курсове за продължаващо обучение в сътрудничество с висшите учебни заведения и университетските болници у нас, както и курсове за дистанционно обучение, чиято тематична палитра непрекъснато обогатяваме.

Пожелавам успешна учебна година на всички преподаватели и студенти!”

 

Целият поздравителен адрес можете да прочетете ТУК