ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БАПЗГ МИЛКА ВАСИЛЕВА ИЗПРАТИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО НОВОИЗБРАНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЛС Д-Р ИВАН МАДЖАРОВ

Председателят на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ) Милка Василева изпрати поздравителен адрес до д-р Иван Маджаров по случай избирането му за председател на Българския лекарски съюз (БЛС) .

“Нашите две съсловия по традиция работят заедно и успяха да постигнат не малко професионални и социални придобивки за членовете на нашите две съсловия, които винаги рамо до рамо са изпълнявали своята отговорна мисия за опазване на здравето и живота на българските граждани. Ние сме призвани заедно да осигурим навременна и качествена медицинска помощ и здравни грижи във всички направления на общественото здраве – промоция на здраве, профилактика, диагностика и лечение”, се казва в поздравителния адрес.

“Вярвам, че заедно ще продължим да отстояваме достойно заплащане на лекарите и специалистите по здравни грижи за висококвалифицирания им и изпълнен с много отговорности труд. Нека с общи усилия постигнем по-добри условия на работа за специалистите в болничната и извънболничната помощ, както и всички други структури в сферата на здравеопазването. Нужно е да положим още усилия за обновяване и спазване на стандартите в сектор “Здравеопазване”, е написано още поздравлението.

“Убедена съм, че членовете на двете съсловни организации и занапред ще работят, стъпвайки на своята добра професионална квалификация и взаимно уважение в името на живота и здравето на нашите пациенти!”, изтъква председателят на УС на БАПЗГ Милка Василева.

 

Целия текст на поздравителния адрес до д-р Иван Маджаров можете да видите ТУК