ПОЗДРАВЛЕНИЯ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ МЕДИЦИНСКИ ФЕЛДШЕР ОТ СПЕШНИЯ ЦЕНТЪР В СТРАЖИЦА

Медицински фелдшер от Филиала за спешна медицинска помощ в град Стражица успя да се справи успешно със задача с повишена трудност. Специалистката изроди две близначета в линейката по време на нощно си дежурство преди ден. Радостната новина съобщиха във Фейсбук страницата на Националната асоциация на работещите в спешната медицинска помощ.
В поздравителен адрес до д-р Валентина Хаджирадева – директор на ЦСМП – Велико Търново председателят на УС на БАПЗГ Милка Василева написа: “От името на Управителния съвет на БАПЗГ и лично от мое име бих искала да поднеса нашата благодарност към Вас и екипа от Филиала за спешна медицинска помощ в Стражица, който по време на дежурство помогна на жена да роди живи и здрави близнаци. Разбрахме за щастливата развръзка от Фейсбук страницата на Националната асоциация на работещите в спешната помощ. Основният двигател в тази спасителна операция е била фелдшерка с дългогодишна практика във Филиала, пожелала анонимност. Затова Ви молим да я поздравите от наше име за високия професионализъм и отговорност, които е проявила в този сложен случай предвид на това, че родилката не е знаела за своята многоплодна бременност.”
От Националната асоциация на спешните медици изтъкват, че това е четвъртото израждане, което прави медицинският фелдшер за тази година. Нашите опити да се свържем с благодетелката от Бърза помощ останаха безуспешни. По-късно стана ясно, че тя се казва Илияна Петрова. Пожелаваме ѝ да бъде здрава и да продължава да помага на пациентите с любов, знание и отговорност!

 

Снимка от Фейсбук страницата на Националната асоциация на работещите в спешната медицинска помощ.
Поздравителния адрес на БАПЗГ можете да видите ТУК