ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА 7-МИ АПРИЛ – СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО У НАС

 „Скъпи колеги, Честит празник! Благодарим Ви за любовта, всеотдайността и високия професионализъм, които проявявате във Вашата работа! Бъдете здрави и продължавайте благородната си мисия!“. Това написа Управителният съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи в поздравителна картичка до медицинските специалисти в страната по повод Световния ден на здравето и Професионалния празник на работещите в здравеопазването у нас, които отбелязахме на 7-ми април 2023 г.

„Повишаването на професионалната квалификация на работещите в здравната сфера, осигуряването на по-голям финансов ресурс за различните направления на системата при гарантирано прозрачно разходване, постигането на справедливи възнаграждения и достойни условия на труд са само част от предпоставките здравните професионалисти на България да останат у нас и да се грижат за българските пациенти. В качеството ми на служебен министър на здравеопазването насочих усилията на екипа си именно в тази посока“, това написа в поздравление до медицинските специалисти министър Асен Меджидиев.

„Всеки ден продължавате да доказвате с непоколебима решителност, че ние, медиците, че упование не само за нашите пациенти, но и за цялото общество. С неуморен и високопрецизен труд, с компетентност и всеотдайни грижи продължаваме да доказваме, че сме стожери на най-ценното благо – човешкия живот“, написа в поздравителен адрес до медиците у нас председателят на УС на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров.

Уважаема г-жо Василева, за нас е изключително удоволствие да Ви поздравим по случай 7-ми април – Световния ден на здравето! Желаем Ви здраве, сили за осъществяване на поставените цели, мирни и щастливи дни, изпълнени с професионални успехи, удовлетворение и благодарност в очите на пациентите!

Честит празник!“, пише в поздравителен адрес от председателя на УС на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков и главния секретар на УС на БЗС д-р Борислав Миланов.

„Уважаема госпожо Василева, от името на Българския фармацевтичен съюз бих искал да Ви поздравя със Световния ден на здравето – 7 април!  Като професионалисти ангажирани с грижата за най-голямата човешка ценност – здравето, ние сме изправени пред множество предизвикателства и трудности свързани със системата на здравеопазване.  Вярвам, че само с обединени усилия и с общи действия на всички страни в здравния сектор, може да има реално по-добро развитие и резултати от медицинските, фармацевтични и здравни грижи за гражданите на България“, написа в своя поздравителен адрес новият председател на УС на Българския фармацевтичен съюз маг.-фармацевт Димитър Маринов.

„Скъпи колеги, тази година Световният ден на здравето е под мотото –

„Здраве за всички“! Нека всички ние дадем частица от себе си за най-благородното – човешкото здраве и живот! Бъдете здрави, силни и вдъхновени! Честит празник!“, написа н поздравление до медицинските специалисти у нас президентът на Югоизточно-Европейския медицински форум проф. д-р Андрей Кехайов.

Поздравяваме ви за усилията и професионализма, с които отстоявате принципите на вашата благородна професия, водейки ежедневни битки за победата на здравето над болестта, както и за преодоляване на несъвършенствата на здравната система. Професиите на професионалистите по здравни грижи градят основите си на много учение, упорита работа, безсънни нощи и себеотдаване, затова заслужават признание от цялото обществото“, написа Юлиан Манев, изпълнителен директор на „Алиант Застрахователен брокер“.

„В този прекрасен ден пожелавам на всички здраве, доброта в сърцата и светлина в душите! Бъдете благословени, усмихнати и щастливи“, написа проф. д-р Тодор Черкезов, изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ – гр. Кърджали.

Поздравителната картичка от УС на БАПЗГ можете да видите ТУК

Поздравление от министъра на здравеопазването можете да видите ТУК

Поздравителния адрес от БЛС можете да видите ТУК

Поздравителния адрес от БЗС можете да видите ТУК

Поздравителния адрес от БФС можете да видите ТУК

Поздравителния адрес от ЮЕМФ можете да видите ТУК

Поздравителен адрес от Алиант Застрахователен Брокер можете да видите ТУК

Поздравителен адрес от МБАЛ-Кърджали можете да видите ТУК