НАРАСТВА ИНТЕРЕСЪТ КЪМ ЕЛЕКТРОННИЯ ВАРИАНТ НА СПИСАНИЕ „ЗДРАВНИ ГРИЖИ“

В условията на пандемия от COVID-19 все повече професионалисти по здравни грижи проявяват интерес към възможността да си направят  годишен абонамент за електронния вариант на списание „Здравни грижи“ срещу 10 лева. Годишният абонамент за печатния вариант на списанието е 18 лева (абонаментът става чрез „Български пощи“ или „Доби прес“).

Таксата за онлайн абонамента трябва да се преведе на банковата сметка на БАПЗГ като се посочи основанието за превеждане на сумата (онлайн абонамент за сп. „Здравни грижи“).

Всеки нов брой на списанието се качва в платформата за дистанционно обучение, която се намира в сайта на БАПЗГ. Достъпът до електронния вариант на сп. „Здравни грижи“ е възможен след регистрация в платформата.

Всички специалисти по здравни грижи, които си направят годишен абонамент, независимо дали за печатния или за електронния вариант на списанието, ще получат по 15 кредитни точки. За да бъдат внесени точките в Националния регистър на БАПЗГ, е необходимо документът, удостоверяващ направения абонамент, да се изпрати в съответната Регионална колегия на БАПЗГ

Повече подробности можете да видите в сайта на БАПЗГ, раздел „Издания на БАПЗГ“, подраздел „Списание Здравни грижи“.