Кметът на Ямбол към медицинските специалисти в града: ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ С ВСИЧКИ СИЛИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА РАБОТИМ В ПОЛЗОТВОРНО СЪТРУДНИЧЕСТВО

„Уважаеми здравни специалисти, приемете моите най искрени поздрави по повод професионалния празник на здравния работник и Световния ден на здравето! С дълбоко уважение аз и моят екип изразяваме нашата благодарност към Вас за Вашия професионализъм, отговорност и достоен труд! Вашата работа е трудна и изпълнена с много предизвикателства, но тя е и мисия, на която сте се посветили”. Това написа в поздравителен адрес до Регионалната колегия на БАПЗГ в Ямбол кметът на града г-н Валентин Ревански по повод 7-ми април – Световния ден на здравето.

В поздравлението се казва още: „Искам за знаете, че в трудните дни на изпитание Ямбол се нуждае от Вас, подкрепя Ви и високо цени Вашата всеотдайност. Вие сте хората, от които в момента зависи много, тези, които са в челните редици в битката с коварната болест.

Като кмет на Община Ямбол Ви уверявам, че винаги ще Ви подкрепяме с всички сили при всяко начинание, при всяка трудност и ще продължим да работим в ползотворно сътрудничество.

Пожелавам Ви да спасяване живота на хората, но и да пазите Вашите!

Имайте много енергия и удовлетвореност от Вашата работа, висок дух и увереност, че сме заедно в борбата!

Бъдете здрави!

Честит празник!”

Поздравителния адрес от кмета на Ямбол можете да видите ТУК