Д-р Николай Шарков и д-р Борислав Миланов от Българския зъболекарски съюз: ИМЕННО НА 12-ТИ МАЙ БИХМЕ ИСКАЛИ ДА ЗАЯВИМ УВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ ВАШАТА ВСЕОТДАЙНОСТ И НЕУМОРЕН ТРУД!

На 12-ти май председателят на УС на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков и главният секретар на УС на БЗС д-р Борислав Миланов изпратиха поздравителен адрес до председателя на УС на БАПЗГ г-жа Милка Василева и всички членове на Асоциацията. В поздравлението се казва: „Уважаема г-жо Василева, Уважаеми членове на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, от името на Управителния съвет на Български зъболекарски съюз и лично от наше име ви поздравяваме по случай 12 май – Международен ден на сестринството.

Именно на днешния ден бихме искали да заявим уважението си към вашата всеотдайност и неуморен труд, с които се грижите и опазвате здравето на българските граждани. Благодарим ви за професионализма, отговорността и искрената съпричастност с болката и страданието ни, въпреки трудностите, които понякога срещате.

В поздравителния адрес се казва още: „От сърце ви желаем лични и професионални успехи, новаторски и борбен дух и удовлетвореност от благородната професия, която сте призвани да упражнявате.

Вярваме, че и за напред ще продължим тясното сътрудничество между Българския зъболекарски съюз и Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и ще продължим да се борим с всички сили за благотворната работа на нашите колеги.

Бог да ви благослови!“

Поздравителния адрес от БЗС можете да видите ТУК