БЛАГОДАРНОСТ И МОРАЛНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ВСЕОТДАЙНИТЕ И СЕБЕОТРИЦАТЕЛНИ ХОРА

„В тези тежки за всички времена на първа линия в борбата в Корона вирус стоят най-всеотдайните и себеотрицателни хора – медицинските работници. Те са поставени пред нечовешки труден избор – да запазят здравето и живота на себе си и своите близки или да се отдадат без всякакви резерви на грижата за болните хора и за хората, които се нуждаят от компетентна и професионална помощ , за да оцелеят”. Това написаха днес, 18.03.2020 г., от Адвокатското дружество „Бакалов и партньори” в благодарствено писмо до председателя на УС на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи г-жа Милка Василева.

В писмото се казва още: „На всички Вас, нашите защитници и най-необходими помощници в тежката борба, ние бихме искали да отдадем заслужен респект! Във Ваше лице, като представител на членовете на БАПЗГ, бихме искали да изразим своята съпричастност, морална подкрепа и най-дълбока и искрена благодарност за усилията и жертвите, които медицинските работници от ръководената от Вас организация, правят всеки ден! Знаем колко струва на всеки един човек такава морална устойчивост и поради това изключително високо оценяваме Вашата сила, непоколебимост и хуманизъм.”

Писмото завършва с думите: „Бихме искали да Ви уверим, че Ви подкрепяме и вярваме, че всички заедно ще успеем да се справим с войната на тихия фронт и ще успеем да се върнем към нормалния живот в най-кратко време!”

Целия текст на писмото можете да видите ТУК