БАПЗГ ПОЗДРАВИ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ПО ПОВОД 24 МАЙ

Българската асоциация по здравни грижи поздрави специалистите по здравни грижи и преподавателите от университетските структури в направление „Здравни грижи“ по повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

„Скъпи колеги, от името на УС на БАПЗГ и от свое име Ви поздравявам с празника и изказвам нашата благодарност за Вашия висококвалифициран и неуморен труд, стъпил на най-новите постижения на медицинската наука и здравните грижи! Всеки ден Вие и медицинските екипи, в които работите, лекувате и спасявате стотици хора! Ангели на милосърдието – така Ви наричат Вашите пациенти, които разчитаха и разчитат на Вас в трудните дни на пандемия. Продължавайте да надграждате своите знания! Бъдете здрави и благословени!“, пише в празничната поздравителна картичка за професионалистите по здравни грижи, подписана от председателя на УС на БАПЗГ г-жа Милка Василева.

Г-жа Василева изпрати поздравителна картичка и до преподавателите от медицинските университети, филиалите и медицинските колежи към тях, както и от други учебни структури, в които се обучават специалисти по здравни грижи. В поздравлението се казва: Скъпи преподаватели, Честит празник! От името на УС на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи Ви благодаря за високия професионализъм, отговорност и новаторство, с които в трудните дни на пандемия обучавате бъдещите медицински специалисти и ръководители по здравни грижи. Надяваме се повече млади хора да се включат тази година в кандидатстудентската кампания за специалностите в направление „Здравни грижи“. С тази цел БАПЗГ разработи онлайн листовки, в които представихме професиите и възможностите за обучение у нас. Бъдете здрави и продължавайте да подготвяте млади специалисти, които да работят и да се развиват в България!“   

Поздравителната картичка за професионалистите по здравни грижи вижте ТУК

Поздравителната картичка за преподавателите вижте ТУК