БАПЗГ в поздравление към зъболекарите: БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ЗНАЕЩИ, МОЖЕЩИ И ВСЕОТДАЙНИ В ИМЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС!

„Уважаеми д-р Шарков, Уважаеми зъболекари, от името на Управителния съвет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи и лично от мое име Ви поздравявям с Международния ден на стоматолога с пожелания за здраве, ползотворна работа, професионални успехи и много поводи за радост в личния живот!“ Това пише в поздравителния адрес, изпратен от председателя на УС на БАПЗГ -г-жа Милка Василева до председателят на УС на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков на 9 февруари 2021 г.

В поздравлението се казва още: „ Скъпи зъболекари, в условията на продължаваща пандемия Вие успявате да изпълнявате по най-добрия начин своята отговорна мисия като лекувате и се грижите за денталното здраве на гражданите на Република България. Работейки на първа линия,  давате възможност на пациентите по всяко време да получат помощ и лечение на най-високо професионално ниво. Въпреки трудностите на днешното време продължавате да надграждате Вашите знания и умения, което поставя качеството на дейностите в областта на денталната медицина в България на едно от водещите места не само сред страните в Европейския съюз, но в световен мащаб.

Бъдете все така знаещи, можещи и всеотдайни в името на обществения интерес! Благодарим за ползотворно сътрудничество между БАПЗГ и Българския зъболекарски съюз, уверени сме , че то ще продължи и през 2021 година!“

Поздравителният адрес на БАПЗГ можете на видите ТУК