Антоанета Димитрова, зам.-председател на УС на БАПЗГ към акушерките: ВИЕ СТЕ ДОКОСНАТИ С ПРЪСТ ОТ СЪДБАТА И ИМАТЕ ПРИВИЛЕГИЯТА С ЧОВЕШКА ДОБРОТА ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ ХУМАННАТА СИ МИСИЯ!

Скъпи колеги – акушерки, днес, когато човешкият живот е поставен пред изпитанията на бушуващата вихрушка, носеща невидим, но коварен враг, Вие отново сте на фронтовата линия. С готовност и всеотдайност продължавате да оказвате грижи в подкрепа на здравето на жените в обществото, да поемате в прегръдките си с радост и усмивка новия живот, да галите с нежните си ръце най-малките жители на България.“ Това написа в поздравителен адрес до акушерките Антоанета Димитрова, зам.-председател на УС на БАПЗГ.

В поздравлението се казва още: „Акушерките празнуват, демонстрират, мобилизират и обединяват, защото са докоснати с пръст от съдбата и имат привилегията с човешка доброта да изпълняват хуманната си мисия!

Уважаеми колеги, нека винаги в очите Ви да свети пламък, сърцата Ви да преливат от любов, в думите Ви да звучи мъдрост, орис и код, ръцете Ви да бъдат обител, а делата Ви да имат смисъл!

 Защото срещата с Вас е спомен за цял живот!

  Честит празник, мили акушерки!“

 

Поздравителния адрес от г-жа Антоанета Димитрова можете да видите ТУК