Актуална информация
Послание от Председателя
Международно сътрудничество
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ
СРЕЩА НА Г-ЖА ФАНДЪКОВА - КМЕТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА
               
        На 12.10. 2015г. в Диагностично-консултативен център 17 - София по инициатива на г-жа Йорданка Фикирлийска, кмет на район Оборище се състоя среща на  г-жа Йорданка Фандъкова настоящ кмет на Столична община с ръководството на район Оборище, ръководството на диагностично-консултативният център, лекари, медицински лица и много гости от различни организации. Официални гости на срещата бяха  д-р Иванов, член на Комисията по здравеопазване, д-р Петров управител на Диагностично-консултативен център 17 - София и доц. Еленкова.
        По покана на г-жа Фикирлийска на събитието присъстваха и членове на управителния съвет на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи.
        Госпожа Фандъкова направи кратко изложение за целите, които са поставени пред Столична община, свързани пряко с проблемите и  техните решения, задачите и начинът на работа, приоритетите и  методите на изпълнение, свързани с  на така наречените "поликлиники" както тя самата се изрази. Събитието завърши с дискусия и практичен диалог.