Актуална информация
Послание от Председателя
Международно сътрудничество
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ
ЗАМЕСТНИК ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БАПЗГ ПЕТЯ НАЙДЕНОВА ГОСТ НА "ПЕТИ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА ПАЦИЕНТСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ"
 
        "Достъпът до качествени здравни грижи и лечение на пациентите в България" ще е темата на Петия национален конгрес на пациентските организации, който ще събере представители на пациентите и институциите днес следобед във Витоша Парк Хотел, София. Той ще продължи от 29 до 31 май. Поканени са председателят на парламентарната комисия по здравеопазване, представители на здравната каса, на съсловните и професионалните организации.    Форумът ще бъде открит от министър Петър Москов.
В дискусията ще вземат участие още председателя на комисия по здравеопазването д-р Даниела Дариткова, председатели на НЗКО, Национален съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти и председателят на БЛС д-р Венцислав Грозев. Сред гостите на конгреса ще бъдат още и председателите на български фармацефтичен 
съюз, заместник председателят на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи Петя Найденова, експерти, представители на индустрията и членове на над 80 пациентски организации от цяла България.