Актуална информация
Послание от Председателя
Международно сътрудничество
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ
НА 16.06 В ХОТЕЛ КРИСТАЛ ПАЛАС СОФИЯ СЕ СЪСТОЯ ДИСКУСИЯ "ОЧИ В ОЧИ С ПРОМЕНИ, ПРОБЛЕМИ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ, ЗЪБОЛЕКАРИ И СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА"
 
        По покана на организаторите, а именно Асоциация по развитие на медицинската общност и Асоциация на студентите медици в България на събитието присъства  проф. Станка Маркова почетен председател на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи. Дискусията е подкрепено от Министерство на здравеопазването в лицето на д- р Петър Москов.
        Разгледани бяха различни теми като "С какви трудности се среща днес един новозавършил лекар", "Каква е мотивацията за емигриране на българските медици", "Какви са перспективите за реализация и кариерно развитие на денталните медици в България" и други. В дискусията взеха участие д-р Радослав Наков и д-р Деян Попов, председатели на Асоциация по развитие на медицинската общност, проф. Евгения Христакиева, ръководител на клиника по дерматология към УМБАЛ "Ппроф. Д-р Стоян Киркович", д-р Иван Поляков, д-р Иван Лютаков, д-р Радина Цекова, д-р Стоян Казаков, проф. Асен Гудев, председател на СБМ, д-р Цветелина Спиридонова и д-р Дияна Бележанска.
        На 15.06. в Шератон София хотел Балкан, зала Средец се състоя конференция на тема "Физиотерапия и рехабилитация със специализирания роботизиран апарат Локомат". Специални гост-лектори бяха водещи специалисти физиотерапевти от Болница Гювен. На събитието присъства Мария Балевска от Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи.