Актуална информация
Послание от Председателя
Международно сътрудничество
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ПО ЗДРАВНИ ГРИЖИ
ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БАПЗГ С ЛОГИН БЪЛГАРИЯ КАРД
 
Логин България  Кард е карта за пазаруване с отстъпка на различни стоки и услуги, предлагани от водещи компании на територията на цялата страна. Тя комбинира различни отстъпки на отделните търговски вериги или по-малки фирми в една единствена карта. Програмата страртира до няколко седмици и БАПЗГ е една от няколкото браншови и синдикални организации в България, чиито членове ще имат достъп до Логин картата. Картата ще се разпространявана сред членовете на БАПЗГ от края на м. август, постепенно и по утвърден график по региони. В момента сред партньорските компании на Логин Кард са Петрол АД (горива), Еконт (куриерски услуги), Рено Нисан (автомобили и сервизи), Гуми Диана (автогуми), Топливо (строителни и инертни материали), Джой Оптикс (оптики), Карат С, Евролайнс и Транс 5 (автобусен транспорт), Адонис (аптечна верига) и други. Отстъпките за притежателите на Логин Карта са различни по бранш и вид дейност, като варират от 5 % от цената на лекарствата през 15 % от цената на автобусни билети до 33 % от цената на автогуми. Предвидени са и възможности за сключване на договори за доставка на електроенергия на преференциални цени. Ежедневно обновяващ се списък с партньорите на Логин Кард, карта с техните обекти по места и процентът на отстъпка за картодържателите можете да видите на www. Loginbulgaria.com; във фейсбук профила на Логин България, а скоро и чрез специалното мобилно приложение, което ще ви информира за всички промоции и отстъпки. Очаква се включването на вериги от търговията с дрехи, обувки, козметика, търговия с хранителни стоки, образователни курсове, офис материали и пособия, застрахователни услуги и много други, като процесът на присъединяване на нови партньори и нови отстъпки ще бъде непрекъснат. Крайната цел е да бъде обхванат целия спектър на стоки и услуги в голямата потребителска кошница, на практика всичко, за което едно българско домакинство харчи пари.
Логин Кард дава възможност на "малкия" потребител да ползва големите отстъпки, които търговските компаниите дават само на най-големите си корпоративни клиенти. Картата не е поименна и може да се използва от всички членове на семейството на картодържателя.
Търсете обектите обозначени с логото на Логин Кард България
Повече информация относно Логин Кард България и как да се сдобиете със своята карта можете да получите чрез представителите на БАПЗГ или на сайта на програмата.
 
Добре дошли в семейството на ЛОГИН БЪЛГАРИЯ